Babyprobleem

Vrouwen zijn erg gefrustreerd vanwege de onoplettende partner na liefdespellen. Zucht op dit misschien de meeste vrouwelijke bevolking. Maar alles gebeurt op één banale reden – elementair misverstanden van de kenmerken van vrouwelijke en mannelijke fysiologie. Man, nadat elke plons van zaadvloeistof zijn hele mannelijke kracht verliest. Dus zijn verlangen om weg te draaien en van nature te slapen. Maar de krachten worden heel snel hersteld – na 20 minuten is het in volle gevechtsbereidheid. Maar vrouwen zijn allemaal enigszins anders.

Samen met het orgasme ontvangen de dames een dosis hormonen en een enorme instroom van energie. Maar het rusten van het lichaam begint slechts 20-30 minuten na het einde van de seksuele handeling. Hier blijkt een discrepantie. Hoe kom je naar consensuspartners? Waarschijnlijk is een vrouw de moeite waard door de vermoeide cavalier en een man uit hun laatste poging: "Liefde liefde liefde. "Volgens Sexologen is ook een man nodig emotionele betrokkenheid bij seks. Gewoon een mannelijke vloer waardert het niet altijd"OK"het was of"slecht".

Vaak hangt het allemaal af van wat voor soort relatie het bestaat met een partner. In een situatie essentiahealthjobs.com/hoe-te-praten-over-seks-seks-en-sexy/ waarin je partner al slaapt, en je nooit het gewenste resultaat hebt bereikt, luister dan naar je gevoelens: de ontlading van vrouwen verschilt van man en het hoeft niet orgasme te zijn. Als je geen positieve sensaties hebt, moet je niet in het kussen huilen, Hysterics of verlegen regelen en genimiteren. Het moet worden besproken, goed en rustig, en er is altijd een uitweg uit de situatie

Deixe um comentário